Bloemsems! Het voorjaar begint!

Magnolia’s komen voorzichtig uit hun knoppen en bloeien op tot prachtige bloemen. Nu laten de rest van de bomen hun mooiste bloesempracht zien.Wat een heerlijk moment om die kleurenpracht en geuren in je op te nemen van top tot teen.

tree-215970_640 pixabay

Het voorjaar is er….vanochtend werd ik onverwacht door drie jonge mannen, waaronder mijn zoon, opgehaald, in een auto met open dak en luide muziek. Ik, de grijze duif, mocht voorin, mijn zoon aan het stuur. Zoevend door de stad. Daar gingen we. Ik heb enorm genoten dat ik mee mocht. Helaas vergeten een foto te maken. Foto of niet, dit beeld vergeet ik niet meer.

We hebben niet overal foto’s van nodig. Het beeld wat je in je hoofd hebt is al voldoende. Probeer vooral de fijne momenten op te slaan, en ze van tijd tot tijd even langs te laten komen. Dat maakt het leven aangenaam.

Er zijn nieuwe voorjaarsworkshops: De Oplaaddag en de Intuïtieve Schildersworkshop. De eerste een echte verwendag, gebaseerd op de OPLAAD-methode. Hierdoor kom je snel weer lekker in je vel. Tijdens de Schildersworkshop kom je heerlijk tot rust, en leef jij je, vanuit je hart, uit op het schildersdoek. Kennis van schilderen is niet nodig. Kijk snel op www.levenwerkengenieten.com/workshops

Let op er is een enorme vroege vogelskorting, als je voor 6 mei a.s. je opgeeft.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *