Sylvia van de Ven

IMG_3091

Sylvia van de Ven (1960); auteur van LevenWerkenGenieten en van de Oplaad-methode, levensgenieter, werkzaam als inspirerend coach, gelukkig getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen.

Als kind heb ik ervaren dat het leven, ook als je jong bent, zomaar voorbij kan zijn. Bij afscheid van familie en vrienden hoor ik meer dan eens  “Geniet maar van het leven, het is voorbij voor je het in de gaten hebt”, “Pluk de dag”, “Carpe Diem” En toch is het vaak voor velen in de drukte van alledag zo lastig om deze momenten te ervaren.

Dagelijks worstel je als vrouw om te voldoen aan het ideaalplaatje, de perfecte moeder, de ideale dochter, partner, collega, vriend of vriendin, succesvolle carrière  en dat alles in 24 uur gepropt. Dat gaat een hele tijd goed maar op een bepaald moment loopt het spaak en kan het goed mis zijn. Ook ik heb dit pad bewandeld in de ruim dertig jaar dat ik werkte in de reclame- en communicatiewereld. Ik wilde graag alle bordjes in de lucht houden en liefst alles heel goed doen. Regelmatig worstelde ik met mijn beschikbare tijd en energie zowel zakelijk als prive. En ja dat ging op enig moment mis en het duurt een tijd voordat je daar achter bent en weet wat je het beste kunt doen. Dankzij mijn ervaring en opgedane inzichten ben ik in staat jou te helpen naar meer levensenergie en -plezier. Mijn levensmotto is dan ook: “Nu ik hier toch ben, kan ik er maar beter zoveel mogelijk van genieten!” Graag help ik jou zoveel mogelijk te leren genieten van jouw leven.

Mijn droom is een wereld waarin wij allen genieten van het leven, onze talenten tot bloei brengen, en ons met hart en ziel inzetten voor de wereld om ons heen. En zo een inspiratiebron te zijn voor onze kinderen, partner en omgeving.

 

Graag help ik jou met praktische tips en adviezen die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Hoe kun jij simpelweg meer genieten van jouw dag.  Het is niet ingewikkeld. Het is een kwestie van de knop om zetten. Ik  prikkel en inspireer je graag naar levensgenot!

Wanneer jij weer geniet, ben je een inspiratiebron voor de wereld om je heen, niet in de laatste plaats voor jouw kinderen. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

In mijn boek lees je over de eenvoudige stappen naar meer rust, ruimte en energie in je leven. De workshops helpen je om er ook echt mee aan de slag te gaan.