Workshop schilderen

Schilderen puur vanuit je gevoel

Een ontspannen schildermiddag met collega’s of vriendinnen.

Kennis van schilderen is NIET nodig

Heb je zin in een heerlijk ontspannen middag waarbij je niet hoeft na te denken. En alleen maar gaat ontdekken hoe het voor jou ook weer is om vanuit je gevoel dingen te doen. Een middag waarin je op ontdekkingstocht gaat op het schildersdoek. Je gaat speels aan de slag met kleuren en bewegingen, los van het resultaat. Verras jezelf met wat er spontaan ontstaat op jouw schildersdoek. Een ontspannen middag met elkaar.

Inhoud workshop: Korte uitleg, een ontspanningsoefening en alle tijd om vanuit jouw gevoel te experimenteren met kleur en beweging op schildersdoek. Extra uitleg en tips om los te leren schilderen. Natuurlijk word je verwend met koffie/thee/fris en wat lekkers.

Schilderworkshop 1: 2,5 uur schilderen: 14.00 – 16.30 uur. Gebruik van schildermaterialen, schildersezel, blouse, verf, kwasten, palletmessen etc. Een schildersdoek van 50 x 70 cm. Locatie bij mij thuis. Tussendoor: koffie/thee/eigen gebakken taart/fris/lekkernijen. Inhoud: korte uitleg, ontspanningsoefening om je hoofd leeg te maken. Tijd en rust om ontspannen vanuit je gevoel te schilderen. Tijdens het schilderen geef ik naar behoefte tips en inspiratie om nog meer vrij en los te schilderen. Prijs is 60 euro per persoon. Minimaal 3 personen.

    

Schildersworkshop 2: 3, 5 uur schilderen van 13.30 – 17.00 uur. Gebruik van schildermaterialen, schildersezel, blouse, verf, kwasten, paletmessen etc. Schildersdoek van 50 x 70 cm. Tussendoor: koffie/thee/ eigen gebakken taart/fris/lekkernijen. Inhoud: korte uitleg, ontspanningsoefening om je hoofd leeg te maken. Tijd om rustig te leren spelen met kleur en beweging om vanuit je gevoel te schilderen. Tips en extra oefeningen om nog meer los te komen van je hoofd en vrij te schilderen. Prijs is 70 euro per persoon. Minimaal 4 personen.

   

Schildersworkshop 3: 4 uur schilderen van 13.30 – 17.30 uur. Gebruik van schildermaterialen, schildersezel, verf, kwasten, paletmessen, schilderblouse etc. Schildersdoek van 50 x 70 cm. Locatie bij mij thuis. Tussendoor: koffie/thee/taart/frisdrank/nootjes/kaas en een wijntje. Inhoud: korte uitleg, ontspanningsoefening om je hoofd op te ruimen. Meer tijd om rustig te leren spelen met kleuren en beweging. Doel is om vanuit je gevoel te schilderen. Plus meer verdieping en individuele begeleiding. Prijs is 85 euro per persoon.

    op andere locatie

Wil je een schilderworkshop op maat of liever een andere locatie, neem dan gerust contact met mij op mail me en ik neem graag contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken: Sylvia@levenwerkengenieten.com